Περιγραφή

Το Σταφυλέλαιο είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών,για έλαιο βάσης, για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ.

Το λαδι απο κόκκους (κουκούτσια) σταφυλιού (Grape Seed Oil), είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έλαια βασης στην αρωματοθεραπεία και προέρχεται από το φυτό Vitis vinifera. Το μεγάλο του πλεονέκτημα του είναι πως είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Linoleic Acid) το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Το Λινολεϊκό Οξύ αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Επίσης περιέχει βιταμίνες Α, Β1,Β2,Β6 και Ε.

100ml